När var det ens senast

Hej, vänta lite. Hur börjar man ett blogginlägg? Hallå? Hejsansvejsan!! Vet inte.

Hej i alla fall ni som är kvar eller råkar få syn på detta på något omöjligt sätt. Jag är sjuk, bloggar jag någonsin annars än när jag är sjuk? Det är ändå lite sådär skönt för jag hade så mycket i skallen. Ja justja, bloggen, det var den jag skulle prata om. 
Jag vet inte vad jag ska göra med den. Jag har bloggat sedan 2009 på en rad av olika portaler tills jag landade här. Men inte gick det bättre att blogga då, nej. 179000 olika bloggteman och bilder och texter går genom tankarna varje dag, tro mig, men inget kan jag riktigt förverkliga. 

Nå, sist vi sågs du och jag bloggen, så var jag på väg till öspelen. Herre min tid några så spännande veckor, innan och under. Men vad hände efter? Jag pausade golfen (har ett blekt minne från att jag efter flygresan hem sade: nu ska jag inte golfa på två år), det blev rockoff, jag fick äntligen vara med Rasmus och sedan hade jag hand om ett gäng roliga konfirmander på lemböte. Sedan kom skolan och allting emot och nu ligger jag här i min säng, sjuk, november, i min andra Lusse-period för året. Hjälp.

Med risk att låta gammal, tiden går så fort. Så himla fort. Har jag aldrig tänkt på det då? Här är lite bilder från sommaren och ack vad jag längtar till nästa.















RSS 2.0